بیشتر مکانهای انبارداری و تولید برای اکثر نیازهای حمل و نقل مواد خود از لیفتراک برقی، دوگانه سوز و یا دیزلی استفاده میکنند، اما مکانهایی در انبار وجود دارد که به دلیل تنگی مسیر و یا غیر قابل عبور بودن لیفتراک نمیتوان از آنها استفاده کرد. به طور خلاصه جهت حمل تمامی پالت ها استفاده از لیفتراک ها امکان پذیر نبوده و یا به صرفه نخواهد بود، در این بین جک پالت دستی برتری خاصی نسبت به لیفتراک های ذکر شده خواهد داشت.
پالت ها در سرتاسر انبار و یا کارگاه ها وجود دارد و از این بین به دنبال راه حل نسبتاً ارزان جهت جابه جایی افقی و کوتاه آنها نیاز داریم که جک پالت این کار مهم را در عین سادگی برای ما انجام می دهد.
در تولید هر محصول ابتدا باید محاسبات مربوط به تهیه مواد اولیه، به صرفه بودن آن، سود دهی کلی محصول تولید شده، امکانات و نیروی کار مناسب جهت این امر توسط مهندسین ساخت و تولید مورد ارزیابی قرار بگیرند و قیمت نهایی محصول تولید شده در تیراژ بالا و پایین و مقایسه قیمت تمام شده با قیمت بازار و همکاران و یا محصولات وارداتی بررسی شده و نتیجه نهایی توسط جداول طراحی شده بیان شوند تا در صورت تأیید نهایی هر یک از مطالب ذکر شده اقدام به طراحی و سپس تولید محصول انجام گردد.
جک پالت دستی
مهمترین بخش تولید یک محصول طراحی و آنالیز ویژگی های این محصول قبل از ورود به چرخه تولید می باشد. دوام و قابلیت اطمینان برای این نوع محصول مهم و حیاتی بوده و شما به جک پالتی احتیاج دارید که نه تنها کار را به پایان برساند بلکه در محیط های کاری مختلف نیز دوام و کارایی خود را حفظ کند. اگر تجهیزات مناسب از لحاظ جنس مواد را به درستی انتخاب نکنید، ممکن است طی عملیات های مختلف دچار صدمه به جک پالت و یا محصول روی پالت وارد گردد از این رو ما قصد داریم در این مقاله شما را از لحاظ انتخاب نوع جک پالت و استفاده آنها در محیط های مناسب آگاه کنیم با ما همراه باشید.
شاخک (بدنه) جک پالت
شاخک های جک پالت عموماً از ورق های ۳ و ۳.۵ الی ۴ میلیمتری فولادی توسط قالب های برش از پیش طراحی شده طبق اندازه های استاندارد جک پالت در ابعاد مختلف برش داده شده و به وسیله دستگاه های خمکاری، خم شده و آماده مراحل بعدی خط تولید می شوند.
با توجه به استفاده جک پالت ها در محیط های کاری مختلف جنس بدنه اغلب از فولاد های آلیاژی می باشند مگر این که محیط کاری شما به شدت اسیدی و درصد خورندگی فولاد به شدت بالا باشد در این حالت از جنس گالوانیزه تقویت شده استفاده می کنیم.
در تولیدات مربوط به دو دهه گذشته شاهد خم شدن و یا شکستن بدنه های جک پالت زیر فشار و بارهای زیادی بودیم که این مهم به دلیل استفاده نکردن از ورق های فولادی مناسب و یا وجود ناخالصی های زیاد در ساختار ورقه های فولادی بوده است که جهت جلوگیری از بروز چنین مسائلی، اکثر جک پالت های تولیدی در دنیا از سیستم تقویت کننده در زیر بدنه استفاده می کنند. این امر ممکن است ساده به نظر برسد در حالی که با به کار گیری این روش خطرات احتمالی بیان شده به حداقل رسیده و ایمنی کار ما چندین برابر شده است.
چرخ های جک پالت
انتخاب جنس چرخ های جک پالت از لحاظ مواد، اغلب از جنس پلاستیکی یا فولاد خلاصه می شود. گزینه های دیگری نیز از لحاظ مواد وجود دارد، اما موارد اشاره شده در بالا دارای دوام و هزینه تولید به صرفه تری نسبت سایر جنس ها دارند.
چرخ های پلاستیکی جک پالت
چرخ های پلاستیکی به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و هوای سرد برای نگهداری در سرما و یا محیط مرطوب مناسب هستند. آنها صاف بوده و مقاومت غلتکی کمی را ایجاد می کنند و فشار کمتری به اپراتوردر حین حمل بارهای سنگین وارد می کند.
چرخ های پلاستیکی جک پالت، خود به دو قسمت تقسیم می شوند:
چرخ های جک پالت از جنس پلی اورتان
چرخ های جک پالت از جنس پلی آمید
چرخ های پلی اورتان
پلی اورتان ها را اولین بار اوتو بایر در سال ۱۹۳۷ در آلمان کشف کرد و بعد از آن این مواد با داشتن خواص ویژه پیشرفت بسیار زیادی را در انواع صنایع جهان داشتند. اولین پلی اورتان، از واکنش دی ایزوسیانات تولید شدند. آلیتان ها ترکیباتی هستند که در ساختار آن ها پیوند اورتانی وجود دارد. پلی اورتان (PU) نام عمومی پلیمرهایی است که دارای پیوند اورتانی می باشند. پیوند اورتانی از طریق واکنش افزایشی بین یک گروه ایزوسیانات و یک ترکیب دارای هیدروژن فعال مثل گروه هیدروکسیل تشکیل شده است. گروه های ایزوسیانات به شدت واکنش پذیر بوده و به همین علت پیشرفت واکنش آن ها نیاز به افزایش دما ندارد. (واکنش در دمای محیط صورت می گیرد) مهم ترین ویژگی این گروه از پلیمرها این است که پس از واکنش ساختاری پایدار به وجود می آید. خلاصه اینکه، پلی اورتان در اشکال مختلف مانند: فرآورده های فوم، فیلم، الاستومرها، پودرها، مایعات و امولسیون ها قابل تولید هستند.
خواص چرخ های جک پالت پلی اورتان
پلی یورتان ها به شکل های مختلف از جمله فوم های نرم، فوم های سخت در دنیا و به طور گسترده در زندگی روزمره کاربرد دارند. پلی اورتان ها در شرایط کاربری خاص، دمای بالای محل کار، مقاومت در برابر تابش، مقاومت در برابر دمای پایین، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، استحکام بالا در چرخ ها مورد استفاده قرار می گیرند و باعت انعطاف پذیر شدن چرخ ها می شوند. چرخ های پلی اورتان در سایزهای مختلف تولید و مورد استفاده قرار می گیرند.
چرخ پلی اورتان کفی گردان قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه را دارد و حرکت اجسام را در تمام جهت ها امکان پذیر می سازد.
به دلیل وجود روکش پلی اورتان این چرخ پوشش حرارتی بالا و ضد سایش دارد. این چرخ در وسایل منزل، بیمارستان ها، فروشگاه ها و... نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
چرخ های جک پالت پلی آمید
«پلی آمید» یا «نایلون» نام کلی برای خانواده ای از پلیمرهای مصنوعی است که اولین بار در فوریه سال ۱۹۳۵ توسط والاس کاروترز در شرکت DuPont تولید شد و به دلیل آن که این پلیمر از اتصال واحدهای تکرار شونده پپتامید (پیوند آمید) تولید می گردد، آن را پلی آمید نیز نامیدند. استفاده از نایلون ها به صورت تجاری اولین بار در سال ۱۹۳۸ و در تولید رشته های مسواک آغاز شد. سپس در سال ۱۹۴۰ الیاف این ماده در تولید جوراب های زنانه مصرف گردید. اگرچه تولید الیاف از این ماده دارای سابقه بیشتری است، اما از سال ۱۹۵۰ به بعد کاربردهای آن در زمینه های تولید قطعات پلاستیکی گسترش بیشتری یافته است و به حدود ۲۵% از کل مصرف پلی آمید ها در سال ۲۰۰۰ یا ۱.۶۵ میلیون تن در سال بالغ شده است. رشد سالانه ۸ تا ۹ درصد مصرف در حوزه تولید قطعات پلاستیکی نسبت به رشد ۱.۵ درصدی آن در کاربرد الیاف حاکی از زمینه های کاربردی جدید این دسته از مواد می باشد.
مقایسه چرخ های پلی اورتان و پلی آمید جک پالت
چرخ های پلی آمید
صدای کمتر
قیمت ارزان
تعویض آسان
چرخ های پلی اورتان
ضد سایش
عدم جذب رطوبت
عمر بالا
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چرخ جک پالت، مقاله دیگر ما را در این لینک مطالعه کنید.
شاسی جک پالت
شاسی جز اساسی ترین قسمت های جک پالت می باشد که تمامی قطعات به آن وصل می شوند.
جنس شاسی جک پالت معمولاً از شمش های تو خالی از جنس st۶۰ می باشد که تحمل بالایی در برابر خمش و نیروهای فشاری از طرف بار روی پالت را دارد.
وظایف اصلی شاسی جک پالت
تحمل نیروهای فشاری
نگهداری اجزای جک پالت
پمپ جک پالت
پمپ جک پالت از بهم پیوستن چند مجموعه تشکیل شده است، پمپ های جک پالت در طول سالیان گذشته تغییرات اساسی داشته و روز به روز مجهز تر و متفاوت تر از قبل ساخته و به بازار عرضه می شود.
پمپ جک پالت وظیفه بالا و پایین بردن بار روی بدنه جک پالت را بر عهده دارد و از طریق شمش های فولادی که در زیر جک پالت وجود دارد به چرخ های انتهایی جک پالت متصل است و با حرکت دادن دسته جک پالت پمپ عمل کرده و بار روی جک پالت به سمت بالا حرکت می کند این عمل را تا ارتفاع حدود ۲۰۰ میلیمتر اکثر جک پالت ها انجام می دهند.
اجزای تشکیل دهنده پمپ جک پالت
پوسته بیرونی
شفت داخلی
مخزن روغن
اورینگ
پکینگ
فنر های متصل به دسته
انواع پمپ های جک پالت
پمپ های ساچمه ای
پمپ های درپوش دار
پمپ ساچمه ای |
---|
|
|
|
|
|
پمپ درپوش دار باز شونده |
|
|
|
|
|
دسته جک پالت
جهت نگهداشتن و هل دادن جک پالت نیازمند قطعه ای مناسب و مستحکم می باشیم از این رو دسته مخصوص جک پالت ها را طراحی و بر روی آن اهرم کنترل بار را قرار داده اند.
در ساختار اهرم ها معمولاً از جنس فولاد و در مواقعی از استیل ها نیز استفاده می کنند. اصلی ترین وظیفه دسته هندلینگ جهت تحریک پمپ و بالا بردن بار میباشد و توسط اهرم، وظیفه پایین آوردن بار را نیز بر عهده دارد.
دسته توسط میله ای به پمپ متصل میباشد و تمامی موارد ذکر شده از طریق میله به پمپ منتقل میشود.
پس از تولید تمامی قطعات و خرید الحاقیه های جک پالت اقدام به مونتاژ و عرضه این محصول به بازار را انجام میدهیم. شرکت تاپکولیفت تبریز آماده مشاوره رایگان در خصوص فروش و تولید انواع جک پالت در خدمت شما عزیزان باشد. این شرکت مفتخر است در زمینه فروش انواع جک پالت ایرانی و خارجی در برندهای مختلف نظر مشتریان خود را جلب کند جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در شرکت تاپکولیفت در ارتباط باشید.