خرید لیفتراک به همراه یک موتور که قلب تپنده لیفتراک شماست، یکی از دلایل اصلی کیفیت بالای لیفتراک در صنعت میباشد. یعنی یک موتور نیز به همراه لیفتراک دریافت میکنید و هر چه کیفیت موتور بالا باشد بازده لیفتراک شما نیز افزایش خواهد یافت.
نحوه کارکرد موتور لیفتراک
انواع موتورهای لیفتراک دارای اساس عملکرد یکسانی هستند. تکنسینهای مجاز دارای گواهینامه در این زمینه آموزشهای لازم جهت تولید موتور را دیده اند، بنابراین در صورت نیاز به تعمیر و نگهداری میتوانند به راحتی عیب یابی و تعمیرات مربوط به آن را انجام دهند.
۱) یک باتری فعال و یک استارت متحرک دندهای، موتور را وادار میکند تا «عمل اشتعال» را انجام داده و فرایند احتراق داخلی را شروع کند.
۲) کاربراتور، سوخت قابل احتراق و مایع را با هوا مخلوط کرده و از طریق شیر به سیلندرها تزریق میکند.
۳) درون سیلندر، پیستون به یک میله متصل میشود، که به نوبه خود به میل لنگ متصل است.
۴) انرژی مکانیکی هنگامی تولید میشود که شمع جرقهای را به مخلوط سوخت و هوای فشرده وارد کرده و باعث انفجار میشود.
۵) انفجار، پیستون و میله را در سیلندر پایین میکشاند. به دلیل نحوه طراحی میل لنگ، حرکت رو به پایین پیستون و میله را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند.
۶) یک سری از این بلوک سیلندرها به میل لنگ متصل هستند. این بلوک شامل مکانیسمهای دیگری مانند شافت بادامک است که برای باز و بسته شدن دریچهها به ترتیب دقیق زمان استفاده میکند.
۷) این انرژی مکانیکی همچنین دینام یا ژنراتور را (که بر روی موتور نصب شده و توسط تسمه هدایت میشود) هدایت میکند که جریان اجزای الکتریکی لیفتراک را تأمین کند. علاوه بر این، برق تولید شده به این روش برای هدایت پمپهای هیدرولیک فرمان و بالابر (دکل) استفاده میشود.
انواع موتورهای احتراق داخلی
موتورهای لیفتراک از نوع دیزلی گرفته تا موتورهای دوگانه سوز از انواع سوخت بهره میگیرند. موتورهای احتراق داخلی در سه نوع اصلی وجود دارند که هر کدام بر اساس نوع سوختی که دارند طبقه بندی میشوند. تصمیمگیری بین آنها به برنامه لیفتراک خاص و استراتژی عملیاتی شما بستگی دارد.
۱) موتورهای گاز مایع با گاز LPG کار میکنند. از ال پی جی معمولاً برای کورههای گازی استفاده میشود.
۲) موتورهای گاز طبیعی CNG فشرده، از سوختی که برای تأمین انرژی اجاقها، کورهها و سایر وسایل خانگی و مشاغل عرضه میشود، استفاده میکنند.
۳) موتورهای دیزلی از سوخت دیزل استفاده میکنند، سوختی با درجه پایینتر، به اندازه بنزین تصفیه نشده و بنابراین قابل احتراق نیست.
هر نوع سوخت مزایای متفاوتی را ایجاد میکند که بر عملکرد لیفتراک تأثیر میگذارد.
تفاوت بین موتورهای لیفتراک
سؤالی که برای اکثر مصرفکنندگان پیش میآید این است که از کدام نوع موتور برای لیفتراک خود استفاده کنند؟
از لیفتراکهایی با موتور دیزلی جهت استفاده در محیطهای باز و یا تناژهای بالای ۳ تن استفاده میکنند. علت اصلی استفاده از موتورهای دیزلی در محیطهای باز با تناژ تا ۳ تن میتواند به دلیل ایجاد آلودگی شدید به علت عدم سوختن کامل گازوییل که سوخت اصلی این موتورها میباشد اشاره کرد. پس اگر محیط شما باز بوده و یا آلودگی در کارتان مهم نبود، بهترین گزینه انتخاب لیفتراک هایی است که با موتور دیزلی کار میکنند.
از لیفتراکهای با سوخت بنزین و یا دوگانه سوز با گاز ال پی جی در محیطهای بسته و یا محیطهایی که به آلودگی کمتری نیاز دارند استفاده میشود، این نوع از لیفتراکها در تناژهای پایینتر از ۳ تن تولید شده و هم برای محیطهای باز و هم محیطهای داخلی به غیر از صنایع غذایی و بهداشتی توصیه میشود.
شرکت تاپکولیفت تبریز مفتخر است در زمینه فروش انواع قطعات و موتورهای دیزلی و دوگانه سوز در خدمت مشتریان عزیز خود باشد. تاپکولیفت با سابقه درخشان در زمینه تأمین قطعات اورجینال انواع لیفتراکهای دوگانهسوز و دیزلی در برندهای (لیفتراک سهند، لیفتراک سپاهان، لیفتراک کوماتسو، لیفتراک تویوتا، لیفتراک دوو-دوسان و...) آماده ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد. جهت اطلاعات بیشتر با مشاوران تاپکولیفت در ارتباط باشید.