بعد از تعیین اینکه کدام اندازه باتری لیفتراک برای خرید شما سازگار است، مورد بعدی (مهمترین مورد) بررسی این است که کدام نوع از فناوری باتری لیفتراک برقی را استفاده کنید؟
باتریهای لیفتراک لیتیوم در مقابل سربی اسیدی؟
در حالی که گزینههای دیگری برای لیفتراکها مانند پروپان یا گازوئیل یا گاز وجود دارد، اکثریت قریب به اتفاق لیفتراکهای تجاری از فناوری سربی-اسیدی و لیتیومی استفاده میکنند.
فناوری هر یک از این باطریهای صنعتی بسیار متفاوت است و بنابراین، تأثیر متفاوتی در کارایی لیفتراک دارد.
باتریهای سربی اسیدی استاندارد قدیمی برای تأمین انرژی لیفتراک هستند. این نوع از باطریها از یک واحد بزرگ و پر از مایع با یک قسمت قابل جابجایی که از طریق واکنش شیمیایی صفحات سرب و اسید سولفوریک برق تولید میکنند، تشکیل شدهاند. این فناوری که به سال ۱۸۵۹ برمیگردد و شامل پر کردن منظم واحدها با آب است (که برای فرآیندهای شیمیایی تولید برق در داخل کشور نیز ضروری است).
باتریهای لیتیومی یک فناوری جدیدتر هستند که برای اولین بار در اوایل دهه ۱۹۹۰ در یک محصول تجاری، دوربین فیلمبرداری سونی، مورد استفاده قرار گرفتند. باتریهای لیتیوم دارای فرایند شیمیایی مختلف هستند. مواد آن، فسفات آهن لیتیوم بوده و نسبت به اسید سرب، جمع و جورتر و دارای انرژی انبوه زیادی است. سلولها بسته میشوند و نیازی به نگهداری آب ندارند.
و اما کدام نوع باطری؟
باطریهای سربی اسیدی به دلیل مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر باتریها و همچنین قابلیت جریان دهی لحظهای بالای آن، تبدیل به محبوبترین نوع باطریها شدهاند که از آنها در صنایع مختلف خودروسازی و یوپی اسها (UPS) و از جمله انواع تجهیزات حمل و نقل انبارداری مانند لیفتراک برقی و استاکر و انواع پالت تراکها استفاده شده است.
البته باطریهای لیفتراک لتیومی نیز به دلیل تعویض کمتر و عمر بالای کارکرد آنها، که یکی از مزیتهای اصلی برای صاحبان مشاغل به حساب میآید، طرفداران خاص خود را دارند و آنها را به باتریهای اسید سرب معمولی ترجیح میدهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه باطری های لیفتراک و بالابرهای الکتریکی دیگر و خرید و یا شارژ و تعمیر باطریهای لیفتراک در انواع برندهای مختلف، با کارشناسان ما در شرکت تاپکولیفت در ارتباط باشید.